Qyfyre

Barcaleta, lajme foto e video humoristike dhe qyfyre pa fund

Barcaleta Post New Entry

Kesulkuqja dhe ujku

Posted by qyfyre on August 6, 2007 at 7:50 AM

Kesulkuqja po ecte neper pyll qe te shkonte te shtepia e gjyshes qe ishte e semure. Duke ecur kur shf ujkun te fshehur pas nje shkurre.
- O ujk te shof, je i fshehur aty pas shkurres - i thote Kesulkuqja.

Ujku iken me vrap. Pas ca minutash Kesulkuqja e shef prap te fhsehur pas nje shkurre tjeter dhe prap i thote:
- O ujk te shof qe je fshehur aty

Iken prap ujku me vrap. Pas 2-3 minutash Kequlkuqja duke ecur shef prap ujkun te fshehur pas nje peme
- O ujk te shof aty pas pemes qe je fshehur.
- O Kesulkuqe a do na lesh te dhjes rehat apo jo - ja kthen ujku.

nga Tironsi

Categories: Kafshe, Te pergjithshme

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

Already a member? Sign In

0 Comments